Muokattu lauantaina 31. elokuuta /nSLYemo

image-normal.jpg

Hei, kaikki yhdeksän mukavaa tyttöä pian alkavalla 

nuorison 2. SLY -kierroksella !

Reseptikirjeen saa postittaa II lk. postissa  ylihuomenna maanantaina 2. syyskuuta ja 14. syyskuuta olisi viimeinen postituspäivä. Pieni tieto jälleen emolle, kun on itse lähettänyt kirjeen parilleen ja toinen viesti, kun on saanut kirjeen omalta sly -pariltaan. Kiitos!

PIENI KERTAUS ja varmuudeksi selvennystä: 

Jos ajatellaan niin, että mansikka ja vadelma kuuluvat kesään, niin metsämarjat, pihlajanmarjat, omenat, luumut, kirsikat, kurpitsat, sienet LUOVAT SYKSYN LAUTASELLE. Se voi olla piirakka, muffinssi, hilloa yms. tai lämmin sämpylä/voileipä lämpimän mehun kanssa. Eli tästä on kyse.

Pari kolme reseptiä kirjeeseen riittää -  eikähän kiellettyä ole sujauttaa littanaa kuivahiiva- tai maustepussia mukaan, jos ne esiintyvät resepteissä. Yksi näistä kolmesta resepteistä voi olla jo lokakuutakin varten (tai sitten vasta paketissa)!

Tuo kirje ajatus on ollut ideana siksi, että sen koko toteutus maksaa vähemmän kuin paketti.  

Kolmen tuotteen (minimi) paketti/maksikirje on sitten juttu erikseen lokakuussa, vaikka teema on sama. Siitä voi tehdä lokakuisemman Halloweeni-iväreillä!

Jokainen teistä saa kuitenkin kannustaja-sponsorin lahjoittaman tuoterasian, niinpä kaikenlaista postia on tulossa tälläkin kierroksella Ü. Nämä paketit tupsahtelevat teille, kun kierroksen kannustaja-sponsorina toimiva CONFETTI on laittanut tuotteet emon apurille, joka tällä kierroksella on MinnaT (Eetu -koiran emäntä ja oSLY24 emo). Hän postittaa tämän kierroksen osoitelistan mukaan paketit sitten teille, arviolta syyskuun toisella viikolla.

 

 

Hauskaa alkavaa kierrosta koko ringille !