Leipominen on harrastus siinä, kuin moni muukin, mutta hiukan helpommaksi sen tekee harjoittelupaikan sijainti, kodin keittiö. Toisaalta vaikeutta ilmenee siinä – kun iskee inspiraatio, niin ehkä sokeri tai jokin muu on lopussa tai valinnan vaikeutta syntyykin siinä mitä leipoa.....tai leipomus unohtuu uuniin, kun jää kavereiden kanssa viestimään !

image-normal.jpg

SLY -kierrokselle "Syksyn satoa lautasella" ilmoittautuminen alkaa torstaina, 15. pvä elokuuta, äidin lupa tarvitaan osallistumiseen! On hyvä miettiä ja kirjata ylös alustava ’aikataulu’, mitä tekee ja milloin. Kierroksen marssijärjestys on suunnilleen seuraavanlainen:

Elokuu:

- ilmoittautuminen emon sähköpostiin.

- paluupostissa tulevan kyselyn täyttäminen (A4) ja palautus emolle.

- emo jakaa parit ja lähettää jokaiselle parin tiedot ja tunnusnumeron ennen kierroksen alkua.

- parin tiedot saatuaan jokin anonyymiviesti parille ( ohjeita/vaihtoehtoja  tulee emolta), että hän tietää saaneensa parin.

Syyskuu: "Syksyn satoa lautasella" - reseptein

- kierrokselle teemareseptit (3 kpl) ja postitus parille annetun ajan puitteissa. Teema on syksyn sato. Resepteissä tulisi olla, joko marjoja, hedelmiä, vihanneksia tai juureksia, joiden avulla tehdään leipomuksia, joita sitten nautitaan lautasilta!  - Vinkki: Yksi resepteistä  voisi olla hyvin kurpitsaa sisältävä!

- oman sly -reseptikirjeen saavuttua ilmoitus emolle ja pieni postaus kirjeestä blogiin.

- parit leipomukset saaduista resepteistä syyskuun aikana tai yksi syyskuussa, yksi lokakuussa...ja se kolmas milloin ehtii tai huvittaa! Linkit postauksista aina emolle.​

- syyskuun alussa on jokaiselle tulossa postitse yllätys....siihen liittyen toivotaan osallistumista kierroksen aikana! Ohjeita lisää myöhemmin.  Kuittaus emolle, kun lähetys on saapunut.

Lokakuu: "Syksyn satoa lautasella" - pakettina ( esim. Halloween / oranssi-musta-valkoinen)

- teemapaketin postitus omalle sly –parille, ilmoitus emolle. - Pakettiin voi laittaa jo terveiset, kuka oli parina tai myöhemmin ennen kierroksen loppua postikortilla/sähköpostilla/ E-kortilla tai kommentilla parin blogiin!

- oman paketin saavuttua postaus paketista blogiin (= kuva/kuvia, sisältö, kiitokset...), linkki emolle. Halutessaan yhden kuvan voisi ottaa epätavallisesta kuvakulmasta/osasta pakettia sly -sivua varten!

- lokakuulle jäänyt leipomus reseptikirjeestä, postaus leipomuksesta kuvan kera, linkki emolle.

Ensimmäisen kierroksen perusohjeita on hyvä myös kerrata täältä !

Kysymyksiä tai ehdotelmia voit aina laittaa emon sähköpostiin - vastaan mahdollisimman ripeästi. Kysymyksiä voi esittää myös nSLY – blogissa joko lempi- tai bloginimellään tai myöhemmin omalla kierrostunnuksella, jonka on saanut (esim. sly123). Täysin anonyymien viestit  luokitellaan ’roskapostiksi’.

Emon toive on se, että ringissä olevat kommentoisivat toistensa blogeihin.....milloin aika sallii!

Terveisin nSLYemo, nami-hiiri