ma 29. syyskuuta: ...ihan turhaa oli emon kysellä....kaikki ovat toimineet annettujen ohjeiden/sääntöjen puitteissa. Parit kortit ovat matkalla, mutta saapuu postin aikataululla ! Oikein hyvää viikkoa kaikille !

la 27. syyskuuta: HEIPS, aurinkoisesta lauantaista ! Olettehan kaikki muistaneet viestiä jotenkin uudelle sly parillenne ja ilmoittaa siitä myös emolle Ü, että viestiä on lähetetty -> ja/tai vastaanotettu  <- !

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! n-h-e

nSLY5%20pieni-normal.jpgnSLY5%20pieni-normal.jpgnSLY5%20pieni-normal.jpg

HEI, KAIKKI RINGIN TYTÖT !

Ilmoittautuminen on päättynyt. Parit on jaettu. Mukaan lähti kaikkiaan 11 leipovaa, hieman eri ikäistä  koululaista. - Pakko kertoa tämäkin, kun emo vielä lähetteli viimeisiä ’Parin tiedot’ -viestejä, niin ensimmäiset olivat jo ilahduttaneet parinsa E-kortilla! Suurenmoista ! Tästä on hyvä jatkaa !

Se on mukavaa, että kaikilla ringin tytöillä on blogi käytössään (linkit ovat tallennettu jo oik. sivupalkkiin, osa ihan uusia blogeja joissa ei vielä postauksia ja *-merkityt yhteisblogeja äidin kanssa.), niin emo voi laittaa tänne aina kuvalisen linkin, jotta pääsemme vierailulle eri tyylisiin kotisivuihin ja kirjoittelemaan kanustavia mielipiteitämme. On vain varottava, ettemme vahingossakaan paljastu omalle parillemme. Hyvä keino on käyttää sitä emon antamaa numerollista sly tunnusta ja laittaa lisäksi slysivun http://...…….
 
LOKAKUUN paketin suunnittelu ja 1-2 reseptin etsintä voi pikkuhiljaa alkaa, niin ei tule hoppua.

- Hurjan hyvää, 'hurjan makee', hurjan hauskaa tai vinkki hurjaan Halloweenilla sävytettyyn leipomukseen, riippuen siitä mitä pari on vastaillut kyselyn kysymyksiin....voisiko leipomus olla hunajainen herkku, makea kurpisapiiras tai ihan jotain muuta makeaa…kaveri-iltaan  lokakuun aikana nautittavaksi (hunajaisen) kuuman teen tai kaakaon kera viilentyvässä syksyssä. - Lasista hunajapurkkia ei pakettiin kannata laittaa, eikä muutenkaan mitään helposti rikkoutuvaa yleensä. Muistakaa vilkaista 'best before' päiväykset, emo suosittelee  2015 !

postitus: 1.-14. lokakuuta välinen aika. Postitus kulkee sukkelaan  myös 2 lk maksulla! 


YHDET SYNTYMÄPÄIVÄT HERKUTTELEMME virallisesti marraskuussa tällä kierroksella. 

Mutta  ROOSALLA on synttärit juuri tänään 25. syyskuuta. PALJON ONNEA, HYVÄÄ, MAKEAA  JA ILOISTA PÄIVÄÄ !                                     

n-h-e