image-normal.jpg

Hei kaikki ringin mukavat tytöt! Olitte aivan mahtava rinki!

Tämä kierros, tämä hauskuus lähestyy loppuaan. Paketit on lähetetty, mutta ovatko kaikki jo tietoisia kuka oli kenenkin slypari?

Vielä on mahdollisuus tehdä saaduista resepteistä lisää herkkuja tai taiteilla sokerimassasta leipomuksille koriste. Kaikki laitetaan esille.

Maukkaita reseptejä, hyvin onnistuneita paistoksia, veden kielelle tuovin kuvin on leivottu kiitettävästi saaduista ehdotelmista. Keskiarvoksi tulee likimain kaksi per osallistuja. Se on hyvä tulos, kun huomioidaan syysloma matkailuineen. 


confetti-normal.jpg

Emo kiittää lämpimästi koko ringin puolesta Confettia, joka oli toistamiseen ringin kannustajana tuotepaketilla! 


Mikäli edes kourallinen leipovia koululaisia ilmoittautuisi, niin nuorison 3. SLY rinki alkaisi joulu-tammikuuksi.

Alustavasti ehdotettuja teemoja voisivat olla  yksinkertaisuudessaan: joulu ja ystävänpäivä. Jälkimmäinen on niin lähellä kierroksen loppua, että vinkkejä varmaan kaivattaisiin leipomuksiin.

Emon silmiin osui Roosan blogista postaus, jossa hän kertoi valokuvaharrastuksestaan koulussa. Valokuvaus on hyvin tärkeää leivonnassa, varsinkin kun kuvia julkaistaan blogeissa. Pienillä vinkeillä hän kuvasi koulukaverinsa kanssa sarjan kuvia, joista emo valikoi tunnuskuvan mahdollisille seuraaville kahdelle kierrokselle. Otoksen paljastustilanne on luvassa ...

Nuorison SLY -kierroksille voi ehdotella ideoitaan. Ja emon vaihtoakin on luvassa myöhemmin aikuisten slyringin tapaan, kunhan saadaan ensin sabluunat kierroksille miten ne etenevät parhaiten häiritsemättä pääasiaa eli koulutyötä !

Kivaa jatkoa päivään ja lokakuuhun !

nami-hiiri-emo