KISA ON KISAILTU !

Eniten tykkäyksiä saivat  IIDA, EVELIINA ja RAITA ideoillaan !

Tasaisena ryhmänä heitä seurasi ROOSA, VADELMASORBETTI,sekä JENNA!

ONNEKSI OLKOON TYTÖT !

Itse yllätys ei ollut se, että näin hienoja kakkuja syntyi kakkuputkiin. Nuoriso 1. SLY rinki oli osoittanut jo alusta asti taitoa leipomuksillaan. Mutta mistä ihmeestä tällainen valitsijamies määrä ilmaantui Ö ?

Tykkääjien joukosta LINDA ei ole ilmoittanut itsestään mitään Ö . Koetetaanpa WEEWAa ja hän saa Wiltonin kakkuputkipakkauksen (4 kpl), mikäli nimi osoitteineen ilmestyy SLYemon sähköpostiin (löytyy sivujen oikeasta reunasta) tänään keskiviikkona !!

Jokainen kisatyö on palkinnon arvoinen, joten niitä postitellaan kahdesta eri kohteesta tällä viikolla. Ihanan kannustajamme toimesta kolme palkintoa ja osin emon postista (3) – tästä syystä paketit saapuvat perille hieman eri aikaan. 


Iidan%20kakkuputki.%20nSLY.%20-normal.jp

IIDA on tehnyt herkun kääretorttupohjaa käyttäen !  I palkintosija 

image-normal.jpg

EVELIINA ja  hauska toteutus ! II

image-normal.jpg

RAITA on tehnyt kakkuja putkiin lomaretkellä !  III

Tässä työseloste: " Päätin tehdä vuokiin marjaisen rahkajälkkärin. Koska mökkimme ympäristö pursuaa mustikoita, vuokiin syntyi mustikkarahka. Rahkassa on vispikermaa, rahkaa, tuoreita mustikoita ja ripaus sokeria. Väleissä on murskattuja digestivejä. Kokoaminen meni näin; keksirouhe, rahka, rouhe, rahka, rouhe ja päälle pieni tippa rahkaa ja muutama mustikka. Näin syntyi oikein maistuva jälkkäri ! :)"

Roosan%20putkikakku%20-normal.jpg

ROOSA on tehnyt jäätelöherkkua putkeen !  IV

image-normal.jpg

VADELMASORBETTI ideoi mustikalla herkun !  V

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg

JENNA ideoi väriltään hentoa vihreää maistuvaa !  VI  (Emo pahoittelee, ettei saanut kuvaa suurennettua teräväksi Ö)

KISATÖIDEN LINKIT OVAT NIMISSÄ, MIKÄLI POSTAUS ON JO RINKILÄISEN OMASSA BLOGISSA !

22.07.2013 ARVOSTELU on tänään, maanantaina ! Valitse kaksi mieleisintä ! Omaa työtä emme luonnollisestikaan äänestä ! Arvostelu tehdään kommenttina siten, että  rinkiläiset suorittaa sen omalla slynumerollaan - ja  ulkopuoliset etunimellä tai bloginimellä. Anonyymien äänet hylätään ! Tykkääjiä oli kaikkiaan 24 !

nSLYemo /n-h