LÄPI KOKO UUDEN KIERROKSEN TEEMANA ON "SYKSYN SATOA LAUTASELLA" !

Se näkyy kierroksen resepteissä ja leipomuksissa marjoina, hedelminä, vihanneksina tai juureksina.

Lokakuun Halloween saa aina vaan suurempaa jalansijaa Suomessakin, joten yhdistetäänpä sen hauskempi puoli - maukas kurpitsa -  tähän kierrokseen. Kurpitsamuffinssi, -piiras tai oranssi-musta-valkoisuus ! BÖÖ !

image-normal.jpg

Iloisin mielin on nyt käyty kesän retkien ja leirien lomassa loppuun nuorison 1. oma SLY -kierros. Emon vinkkelistä, aivan ihana, joka emon unelmarinki! Kierroksen tytöt olivat toimeliaita ja ripeitä käänteissään! Kyselivät reippaasti varmistaakseen emon koukeroiset sanonnat lauseissa. Aktiivisuus on aina valttia missä tahansa asiassa! - Sähköpostien palautteista päätellen tämä on ollut monelle lukijallekin paljon iloa tuottanut kierros, joka säilyy positiivisessa muistissa pitkään. Lukijoita on ollut kuuden viikon aika lähes 600, kuvitelkaa! Laskurihan ei ole ollut päällä ihan kierroksen alusta asti. - Toivon hartaasti, että toiveiden pohjalta syyskuussa käynnistyvä 2. kierroskaan ei olisi kenellekään pettymys!

Tunnuskuva on sama, blogipohjan väriä on muutteemmaksi vaihdettu, jos vaikka joku leivontaa harrastava rohkea ritarikin innostuisi mukaan, niin ei ole 'pinkkinen'. Emo on sama, mutta kujeet ovat uudet.

Koko 2. kierroksen ajan teemana on   "Syksyn satoa lautasella" - se voi olla (pelti)piirakkaa, kakkua, pannaria, muffinssia, sämpylöitä....suolaista tai makeaa...marjoilla, hedelmillä, vihanneksilla, juureksilla!

Ilmoittautuminen on ajoitettu elokuuhun koulujen alkamisen jälkeen. Siitä tulee pieni erillinen 'muistipostaus', jotta voitte rauhassa miettiä aikataulua kaikkiin kouluasioihin, harrastuksiin ja SLY -leivontaharrastukseen. 

Ajattelin, että kokeeksi lähetettäisiin syyskuussa reseptikirje (3 reseptiä annettuun teemaan) , joista ainakin kaksi tulisi leipoa kierroksen aikana. - Koska muutama kysely on tullut, niin toki kirjeeseen voi laittaa jotain mukaankin. Ajatus on kuitenkin, että pysytellään kirjemaksun puitteissa.

Lokakuussa lähetetään kolmen tuotteen (maksi)paketti, 2lk. Se voisi olla  soinnutettu Hallooweenin väreihin: oranssi-musta-valkoinen! Paljastuksen voi tehdä slyparin blogiin kierroksen viimeisellä viikolla tai postikortilla.

Jotain kivaa yllätystä ilmenee tämänkin kierroksen edetessä !

Saapuvista paketeista voisi ottaa taas  epätavallisen kuvan, erilaisen mistä ei vielä tietäisi paketin koko sisältöä. Tämän emo kuvittelee lisäävän vierailuja, sekä kommentteja rinkiläisten omiin blogipostauksiin.

Ensimmäisen kierroksen perusohjeita on hyvä kerrata täältä jo ennakkoon !

Kysymyksiä tai ehdotelmia voi laittaa emon sähköpostiin - vastaan mahdollisimman ripeästi. Nythän aikaeroa on vain 1h.

Terkuin

nuorison SLYemo nami-hiiri

 

TÄLLÄ KIERROKSELLA MEITÄ ON KANNUSTAMASSA 

confetti-normal.jpg    image-normal.jpg

Confetti on Renshaw -tuotteiden monivuotinen edustaja Suomessa!