image-normal.jpg

Eveliinan tervehdys meille kaikille !

image-normal.jpg

Nami-hiiri-emon poskilla virtaa makeat kyyneleet! Ihanaa postia, lämmittäviä sanoja on virrannut hiirenkolon postilaatikkoon. Lämpimät kiitokseni kaikista kauniista itsetehdyistä korteista lämmittävine sanoineen, hyvin suunnitellusta kirjekuoresta, postimerkeistä ja kaikesta muusta. - Postinjakajalla oli yksi ihmetys sekä toive! Se ihmetys, josko tällä nami-hiirellä on synttärit joka päivä, kun kirjepostia tulee päivittäin? Ja se toive, hiiren postille tarvittaisiin ihan oma iso laatikko!

image-normal.jpg

Nuorison SLY3 tytöt saavat kaikki pienet, hieman keskenään erilaiset joulumuistamiset. Ne saa luvallisesti avata suuremman hyödyn saamiseksi U. Osa on saapunut, muutama paketti on ehkä vielä postin huomassa. 

image-normal.jpg

Yksinkertaisinta ja erityisesti hiiri-emon mieleen olisi ollut lähettää kaikille tismalleen sama paketti. Mutta ei se käynyt, kun tytöillä on kissa tai koira, parhaassa tapauksessa molemmat lemmikit! Ja jos nämä puuttuvat, niin sitten on kiva, hiiren mielestä kiva pikkuveli! Kaiken lisäksi yksi tytöistä fanittaa pöllöjä! 

Furio, josta emo kirjoittaa omissa postauksissaankin, pisti  suunnitteluun tassunsa mukaan. Sen mielestä koiran kävelyretkillä tarvittavien 'pussukoiden' tulisi tuoksua vaniljalle!


image-normal.jpg

nSLY3 emo lainasi kuvan Raitan blogista  opasteen aiheeseen sopivana ! Kuvassa linkki. 

Mukana oli vielä suklaalle tarkoitettu siistokuva-arkki, jolla saa vaihtelua leipomusten koristeluun. Vaihekuvia ilmestyy ihan piakkoin. 'Sivut' osiossa on  linkki, josta näkee hyvin idean miten arkkia käsitellään ja niin, ettei koko keittiö ole suklaassa. ....ja samalla voimme testata englannin kuullun ymmärtämistaitoamme! Tiedättehän, kaksi kärpästä samalla 'oppimisella' !

Vielä yksi pieni juttu paketteihin liittyen. Kun emo teki ostoksiaan, niin kauppias ihmetteli kappalemäärää? Kerroin lyhyesti, miksi ja mitä aion niillä tehdä - ja hän laittoi ne pienet nonparellipötköt emon kassiin. Niitä oli 11 kpl, mutta yhteen pakettiin taisi lipsahtaa kaksi.....

Terkuin nami-hiiri-emo