HEI, LEIPOVA NUORISO !
 
IMG_1616-%20pieni%20-normal.jpg
 
Kolmas nuorison SLY kierros joulu-tammi-helmikuu on tulossa! Miettikää rauhassa ja muistakaa kysyä äidiltä lupa, se tarvitaan osallistumiseen. Ilmoittautumisesta erikseen myöhemmin. Se ajoittuu marraskuun loppupuolelle.
 
Alustavasti olisi hyvä tehdä aikataulua, milloin suunnilleen teette mitäkin (lähetys, saapunut pkt, leipomus ja näiden postaukset). Lähetyksiin on aikaa yleensä 12-14 päivää (tarkennus päivistä erikseen), ja aiheet olisivat:
 
joulukuu pkt: joulu eli yleisesti mitä kaikkea se sisältääkin, valinta parin paketille on sinun omassa harkinnassa. 1-2 joulureseptin kera.
 
tammikuu reseptikirje, 2-3 reseptiä: makean joulun jälkeen maistuu varmasti ruoka: ruokasalaatit,  piirakat, munakkaat, voisarvet täytteellä, hampurilaiset …  Resepteissä ei saisi olla sokeria, eikä suklaata ! 
Huom! Pienistä kerosleivistä tai minisämpylöistä voisi olla kivaa vaihtelua myös helmikuulle!
 
helmikuu pkt: oma valinta, miten muistat pariasi + 1 makea lempireseptisi!
 
Joululomalla ja hiihto/urheilulomalla on tarkoitus levätä, ei asua keittiössä, mutta jotain silloinkin pitää syödä, makeaa tai suolaista!
 
Mikäli on kysyttävää, emo yrittää selventää - ja edelleen ottaa ideoita vastaan! ÄLÄ UNOHDA LUKEA SÄÄNTÖJÄ ! Kierrokset vaihtuvat, mutta pääasiallisesti säännöt ovat samat!

 

IMG_1616-%20pieni%20-normal.jpg
Linkitetty, tarkoitus toimia nappina !
 
Uuden nuorison 3. SLY -kierrosen tunnuksen ovat ideoineet ja kuvanneet  kaksi Roosaa ja Elina. Valokuvaus on heille harrastus, jota opastetaan koulussa. Tyttöjen valokuvaamolla on hauska nimi "Pixeli".
Esillä olevan minikuvan voi kopioda blogiinsa, siinä on linkki nSLY -sivuille.
 
Nuorten SLY - kierroksilla on pääroolissa tietenkin leivonta ja kaverin ilahduttaminen paketeilla, resepteillä, mutta voimme hyvin ujuttaa joukkoon muitakin harrastuksiamme. Valokuvaus on yksi tärkeä osa blogin leipomuksia ajatellen. Askartelu samoin, sillä kakkupaperit, muffinssien suojuspaperit, lahjarasiat ..littyvät läheisesti leivontaan!
Terveisin nami-hiiri-emo