Sylillinen kiitoksia päättyneestä kierroksesta, niin 

Emo-Linnealle kuin nSLY4 ringin mallikkaasti osansa hoitaneille Tytöillekin !

 

Makean iloista kierrosta oli mukava seurailla hiirenkolostakin.

Ihan ongelmaton päättynyt kierros ei tällä kertaa kuitenkaan ollut. Se sisälsi pientä odottamatonta harmitusta, jota Emo ja Hiiri joutuivat yhdessä pähkäilemään.

 

Kaikki on kuitenkin nyt hyvin ja mahdollisia viiveellä syntyviä postauksia lisätään tänne yhteiseen blogiin. 

Päättyneiden kierrosten reseptileipomuksia linkitellään jatkuvasti, kun vain vinkkaatte. Tässä kohtaa onkin hyvä mainita, että sly-säännöt pitävät sisällään ilmoittelun emolle aina kunkin kierroksen aikana tapahtumista, jotka liittyvät rinkeihin.  Ja siitäkin huolimatta, että nykyään tieto uusista sly -postauksista kierroksilla kulkeutuu myös erilaisia reitityksiä pitkin emoille, kuten mm. ’Leipova nuoriso’ / TOP100 listauksen kautta.

 

Syyskuu jää nyt kuitenkin väliin, mutta jatkoa seuraa, mikäli innostusta riittää eli nSLY5 ajoittuu loka-marras-joulukuulle. Koulun kannalta se on ehkä kiireisintä aikaa. Mutta pieni pakettien ja reseptien kautta tapahtuva ’iloinen yllätys’ mennen tullen on varmaan kuitenkin mieltä piristävää koulun koeputkien lomassa! 

 

Mieluusti nami-hiiri ottaisi ehdotuksia teemoihin - voisitte antaa sopivia vinkkejä kuukaudet huomioiden tms., niin valitaan niistä sitten kolme aihetta tulevalle kierrokselle. - Virallinen ilmoittautuminen alkaa pe 12. syyskuuta jatkuen 10 päivää!

 

Ikärajaa voimme alentaa hieman entisestä tarpeen mukaan, äitien suostumuksella. 

Sisarukset voivat osallistua joko erikseen - tai yhdessä, kunhan sly-ringin vaatima työnjako (paketin kokoaminen, reseptit, postitus, paketin mahdollinen nouto, valokuvaus, resepteistä leipominen, postaukset , emolle ilmoitukset yms. ) on kotona selkeästi päätetty.

 

Hiiren mielestä minimi 10 osallistujaa/per kierros olisi mielekäs ihan parien jaonkin kannalta.

 

Väririkasta syyskuuta kaikille!

 

Hugs! nami-hiiri-emo

 

P.S. 

Muistattehan, että hauskoista ja hieman harmittavaisistakin tapahtumista keittiössä, julkaistaan niille varatuissa osioissa.