Hei SLY - nuoriso, nyt ringissä olevat & ne, jotka mietiskelevät iloiseen joukkoon tuloa seuraaville kierroksille. Kierrosten jatkuvuus on teidän innostuksesta riippuvainen.

Pieni uusi asian poikanen:

Aikuisille on ollut jo hyvän aikaa mielenkiintoisa TOP100 listaukset eri alaotsakkein. Näissä listoissa ovat sulassa sovussa niin ammatikseen kakkuja leipovat, pihvinpaistajat yms., sekä harrastelijat. - Siitä lähti ajatus esittää listausta myös leipovasta nuorisosta noin yleisesti,  ei  siis  pelkästään  sly -rinkiin kuuluvista.

Asia sai vihreää valoa osakseen listan ylläpitäjältä. Tänään on julkaistu pieni lista. Se jatkuu, joten älkää huolestuko, jos bloginne sieltä vielä puuttuu……LINKKI on tässä !

Vaikka koululaisten leipomuksissa on havaittavissa suurta taitoa, niin tuumattiin listaa ylläpitävän 'Ankerias Vipusen' kanssa, että numeroitu paremmuuslistaus jätetään pois. Koulu antaa siinä kohden ihan tarpeeksi haastetta. Eli lista päivittyy  leipomuspostausten aikataulussa. On huomioitava Ankeriaan työkiireet, joten sanoisin, että 'noin aikataululla'. 

Osalle nami-hiiri laittoikin aiemmin kyselyä tästä asiasta, kun huomasi leipomuksia ilmestyneen nuorison SLY3 -kierroksen päätyttyäkin. 

Mukavaa toukokuun loppua kaikille - ja iloista kierrosta Linnean kanssa! 

Hugs! 

nami-hiiri Torontosta