kakkupaperi_vispil%C3%A4nkauppa-normal.j

Pieni juttu koskien kierrosta nSLY3......

Halusin lähettää Sinulle jotain pientä, 
söpöä, hupaisaa ja yllätyksellistä näin Ystävänpäivänä, 
mutta postinjakaja käski minut pois laatikosta!

......niinpä nami-hiiri-emon reipas Maria -sihteeri toimii postityttönä ja lähettelee ringin tytöille ylläolevan pakkauksen.

Ainoastaan kuukauden syntymäpäiväsankarittaret ( 24. ja 26. helmikuuta ) jäävät sitä ilman - heille emo on asiasta ilmoitellut ennakkoon. Emo yrittää olla tasapuolinen kaikkia rinkiläisiään kohtaan. Lahjapaketit ovat jo saapuneet hyvissä ajoin perille. Niissä oli maininnat, että saa avata ennen synttäriä suuremman hyödyn saamiseksi Ü! 

Hyvää Ystävänpäivää, herttamaista helmikuuta lämpimin ajatuksin koko ringille, yhdessä ja erikseen !

nami-hiiri-emo

P.S.  Hiirenkolon kakuissa tai tarjottavissa on miltei aina kakkupaperi leipomuksen ja tarjoiluvadin välissä.  Vaikka hiiren lautaset ovat poikkeuksetta yksivärisiä, eikä leipomuksen ympäristöä siksi tarvitsisi rauhoittaa 'kakun hukkumisvaaralta', niin paperia on käytetty koko hiirenmuistin ajan. Koskaan ne eivät ole pyrkineet suuhun tai pilanneet herkutteluhetkeä. Nykyiset doily -materiaalit ovat hyvin ohutta, joten hiiri laittaa paperin päälle sellofaaniläpyskän, kun tarjolla on esimerkiksi kakku/pikkuleipiä/juustoja.......Kakkupaperien pitsimäisyys on hyvää materiaalia askarteluun - korttien, lahjapakkausten somisteeksi.....ja helposti sillä saa kauniin kuvion kaakaolla/tomusokerilla kakun pintaankin.