Missään tapauksessa ei ole nuorison SLY1-2-3 kierroksista ja niihin liittyvistä alkukokeiluista minkäänlaista moitetta syntynyt. Päinvastoin mukana on ollut ja on parhaillaankin ahkeria tyttöjä, jotka kaikki ovat selvästikin kiinnostuneet leipomisesta ja hoitaneet annetut tehtävät moitteettomasti. Paketit ovat olleet suorastaan suurenmoisia huomioiden ohjeistetun budjetin, leipomukset suussa sulavia herkkuja! 

On kokeiltu hieman sitä sun tätä näissä ensimmäisillä kierroksilla ja Emona sanoisin, että onnistuneesti, jopa paremmin, kuin loistavasti!

Yksi kokeilu, jota tullaan jatkossakin käyttämään on 'reseptikirje'. Sillä pyritään tuomaan säästöä kierrosten aiheuttamiin kustannuksiin. - Huolellisesti käsinkirjoitettuja reseptikirjeitä ei suinkaan pidä vähätellä, samoin ei lehdistä  mahdollisesti koottuja kuvallisia leikereseptejä tai printterillä tulostettuja, SILLÄ jokaiseen tyyliin on kulutettu aikaa ja nähty paljon vaivaa ! SIKSI Emo toivoo, että ne myös postataan lyhyesti, ja jo senkin vuoksi, että salainen leivontaystävä tietää postin tulleen perille!

Postauksista yleensäkin voi hyvin tehdä nopean 'pika-raakileen ja lisäillä paremmalla ajalla lisää kuvia tai tekstiä, milloin tarvis.

Emo tekee parhaillaan tykönään kaiken kierroskokemuksen pohjalta tarkemmat säännöt vaihtuvien ohjeiden sijaan, jotta jatkossa ihan uusillekin nSLY -rinkiläisille on selkeät säännöt.

Nuorison SLY saa jatkoa, mutta olisiko nyt pieni tauko paikallaan tämän kierroksen jälkeen tärkeän koulutyön vuoksi? Huhti-toukokuu on varmaan syytä panostaa kokeisiin, numeron korotuksille...siitäkin huolimatta, että leivonta on rentouttavaa vaihtelua, on synttäreitä, kaveri-iltoja....Eli seuraava kierros olisi, vaikka kesä-heinäkuu tai kesä-heinä-elokuu ja ilmoittautuminen toukokuussa - mitä mieltä ?

nami-hiiri-emo

P.S.  Mahdollisten slytaukojen aikana voidaan kyllä linkittää leipomuksia johonkin omaan osioon ilman kuvaa, niin saatte lukijavirtaa blogeihinne. Vinkki vain hiirelle !