image-normal.jpg

Hauska lokakuu alkaa pian. Halloween ilmestyy Suomeen. Nuorison SLY2  teema jatkuu lokakuussa eli  SYKSYN SATOA LAUTASELLA

II osa: Kolmen tuotteen paketti slyparille soinnutettuna Halloween väreihin. 

Pääsääntöisesti värit ovat valkoinen, musta ja oranssi, mutta paljon näkee leipomuksissa ja koristeluissa myös tummaa lilaa ja vihreetä.

Tutun leipomuksen tai slyparin reseptin voisi muuntaa kurpitsapiiraaksi, kurpitsamuffinssiksi ....taikinan lopusta voisi tehdä niiden koristeeksi hauskoja kuvioita tai ihan kammottavan hauskoja!

- SLYpaketin postitus: 1. - 12. lokakuuta välisenä aikana. Emolle sitten taas ihan normaalisti viesti lähteneistä ja saapuneista paketeista, ja myöhemmin leipomuksista, kiitos! Huomatkaa, että kuittaukset, päivitykset tulevat alkukuusta hetken aikaa viiveellä eli vasta 5. lokakuuta alkaen emo  istahtaa tiiviimmin näytön ääreen - aikaeroa on kuitenkin lokakuussa aina 7h. 

SEURAAVASTA kierroksesta muutama sananen: 

Uutta tunnuskuvaa suunnitellaan jo täyttä päätä ! Kuka? Siitä kerrotaan myöhemmin julkaisun yhteydessä. Mutta kaikkeen muuhun voitte vaikuttaa ja tehdä ehdotuksia. Muutama hyvä idea on jo s.postiini tullutkin. Ideat/teemat voivat olla joko seuraavaalle 'joulu-tammikuu'  -kierrokselle tai myöhempiin käytettäväksi! Näillä kahdella ensimmäisellä kierroksella on testailtu eri asioiden toimivuutta, ja emon mielestä hyvinkin onnistuneesti. - Tekemisemme on huomattu. Paketit ja leipomukset selvästikin kiinnostavat lukijoita, mittarissa on jo 11 -sataa ! Ei mikään huono lukema.

Hiirenkolosta kaikille peukutusta koeviikoille !  

nSLYemo