image-normal.jpg

Pari kivaa kissan kuvaa tuli emon omaan sähköpostiin. Tämä kuva ei liity mitenkään matkalla oleviin kisailun palkintoihin ja pieniin muistamisiin kivasta kierroksesta. -  Nami-hiiri kirjoittelee usein koirakaveristaan, ei koskaan kissoista. Ei, vaikka kotikadun muutama kissa seuraa hyvinkin pitkään pienen kauppakassin kanssa kulkevaa hiirtä. Yhdellä on kaulassaan punainen silkkinauha ja siinä pieni kulkunen, joka helisee matkan taittuessa. Kissat pitävät hiiristä – nami-hiirestäkin !

image-normal.jpg

Tämän palkinnon on saanut IIDASiinä oli pientä lisäystä muun muassa mini englantilaisia, joita Emon oli suuren karkkikaupan laatikosta mahdotonta vastustaa.

image-normal.jpg

RAITA on saanut palkinto-kiitos-paketin.

image-normal.jpg

image-normal.jpg

VADELMASORBETIN saama 'sly-enkelin' lahjoittama kisailun kannustuspalkinto, sekä pikkumuistaminen rippileirin lomassa hyvin organisoidusta kierroksesta! 

image-normal.jpg

Tämän paketin on saanut ROOSA, joka ei tiedä vielä, ettei se ollut palkinto, vaan pieni muistaminen kivan kierroksen tekemisestä! -  Miksi paketissa oli piparilentsikka ja tikkari, selviää hänen postauksensa kommenteista Ü !

image-normal.jpg

.....ja tässä sitten se ROOSAN saama 'sly-enkelin' kannustuspalkinto!

10. elokuuta

JENNA sai samanlaisen 'käsilaukun' kakun paistoon ja jotain pientä muistamista ! Postaus oli lomailun vuoksi viiveellä. Kuvat olivat hiukan liian pieniä suurennettavaksi emon ohjelmalla.

EVELIINA, sekä VEERA ovat saaneet myös pakettinsa, kuvat tulevat myöhemmin.


Palkinnot postitettiin/postitetaan osin eri maista. Yksinkertaisuuden vuoksi ihana SLY – enkeli postittaa lahjoituksensa suoraan saajille. Osaan palkintoihin (I-III) on lisätty pientä extraa kiitoksena onnistuneen kierroksen tekemisestä. Osa (IV-VI) saa sen kiitoksen erillisenä.

SLYemo haluaa korostaa sitä, että myös Veera toimi kaikin osin mallikkaasti, mutta hänen blogiohjelmansa heittäytyi kesken kaiken kesäkuussa vallan  hankalaksi. Veeralle on myös postitettu pieni, hieman erilainen muistaminen.

Emon huidellessa maailmalla miltei 11 viikkoa, Maria hoiteli kakkuputkilahjoituksen postituksen Suomessa. Saimme käyttää myös hänen kotimaan postiosoitetta kierroksen sly -paketeissa, kuten seuraavallakin.  Marialle isot halaukset ! Paketti on hänellekin menossa, kun ilmat hieman hellittävät kuumuudestaan!

Terkuin nami-hiiri